Ansigtsbehandlinger

Skin pen micro needling

microneedling

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden.

Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst.

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Behandling: 60min. 695,-

Diamant slibning

12

Med alderen mister huden sin elasticitet og det tager meget længere tid for nye celler om at afløse det gamle og ødelagte, ydre hudlag, hvilket resultere i at huden føles glansløs. 

Med en Diamantslibning fjerner man det yderste tørre hudlag og huden stimulereres til at genopbygge kollagen hvilket øger elasticiteten. 

Resultatet er en sundere og fastere hud. Behandlingen mindsker ar, rynker og pigmentering, så din hud vil se yngre ud. 

Behandling: 60min. 595,-

Green Peel

IMG_9353-bearb-für-Blog
Fordelen ved GreenPeel

Mindske/fjerne ar og uregelmæssigheder i huden

Mindske/ fjerne pigmentering og graviditetsskjolder

Mindske/fjerne rynker og slap hud

Mindske/fjerne linjer og tørhed

Mindske/fjerne akne og bumser generelt

Mindske/fjerne grov hud

Mindske/fjerne åbne porer

Efter din behandling

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linjer, og en flot jævn hudoverflade.

3 typer af niveauer

Green Peel findes i 3 styrker til din hud. De mildeste peelings er Peel4Beauty og Fresh Up som er meget populære, da de giver en fantastisk glød samtidig med at de forebygger aldring. 

Vi tilbyder også

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Rensning af huden, peeling, dybderens, massage og afsluttende pleje. Behandlingen er inkl. retning af bryn med trådmetoden.
60 min. 499,-

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Rensning af huden, peeling, dybderens, luksus maske, massage og afsluttende pleje. Denne behandling er inklusiv retning of farve af bryn eller vipper.
90 min. 699,-

KVIK ANSIGTSBEHANDLING

Rensning af huden, peeling, dybderens, maske og afsluttende pleje.
30 min. 395,-

Kontakt

Brigadevej 18
2300 København S

Tlf.: +45 42751779
E-mail: hilalabeautyclinic@hotmail.com 

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag
10:00 – 18:00
Lørdag
10:00 – 15:00
Søndag 
LUKKET