Rynkebehandling

Her kan du se en oversigt over vores behandlinger indenfor rynkebehandling.

0 +
5-stjernede anmeldelser
0
års erfaring
0 %
Nærværende personale

Få opstrammet huden med en rynkebehandling

En rynkebehandling hos Beauty-clinic Hilala kan give dig et naturligt og ungt udseende, samtidigt med, at du får selvtilliden tilbage.

Gennem vores levetid vil vi, i takt med vi bliver ældre, opleve ændringer på vores kroppe. Dette er naturligt og uundgåeligt, selvom det er ærgerligt. De fleste af tidens tegn kan vi dog ikke gøre noget ved. Der er dog visse ting, vi kan bekæmpe. At huden rynkes og bliver løsere er noget som de fleste helst ville undgå. Dette kan være charmerende, og kan tilmed skabe et kærligt og vist udtryk. For mange har det dog den modsatte effekt. I takt med at rynker bliver mere fremtrædende, vil de fleste begynde at se trætte og triste ud. Og det udtrykker ikke nødvendigvis, hvordan vi selv føler.

Vi hos Beauty-Clinic Hilala ved, det at ældes er en blandet fornøjelse, og at folk reagerer forskelligt på denne proces. Og selvom du ikke har noget i mod at blive ældre, er der visse træk, du ikke ønsker forsvinder. Vi specialiserer os derfor i, at foretage rynkebehandling der nænsomt reducerer dine rynker, samtidigt med at du beholder din naturlige skønhed.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig professionel råd og vejledning og afhjælpe dig dine problemer.

ansigtsbehandling
skønhedsklinik medarbejder

Effektiv rynkebehandling i ansigtet

Vi har erfaret, at du opnår det bedste og mest naturlige resultat, når du får behandlet både dine statiske og mimiske rynker. Med det mener vi, at både de rynker, furer og folder der ses, når dine ansigtsmuskler er afslappet, og de rynker der kun kan ses, når du bevæger dine ansigtsmuskulatur. Ved kun at få udglattet den ene type rynke, vil naturligt bringe mere fokus på de områder, der ikke er blevet behandlet.

Ligeledes har vi gentagende gange oplevet, at mange folk er trætte eller kede af andre almene alderstegn, såsom slap hud der har mistet sin spændstighed og elasticitet. Og selvom det at ældes med ynde kan være en smuk ting, er det ikke for alle mennesker. I de fleste tilfælde fortæller vores klienter os, at de frygter at miste deres naturlige ansigtstræk eller deres naturlige skønhed. Vi har derfor gjort en dyd ud af ikke at overbehandle. Vi ønsker ikke at lave om på dit ansigt, men at genfinde din naturlige ynde. Vi ønsker ikke nødvendigvis, at du skal se 20 år yngre ud, blot at dit udseende afspejler din indre gnist og energi.

ansigtsbehandling

Hvilke former for rynker ønsker du at komme til livs med rynkebehandling?

Ønsker du at få foretaget en rynkebehandling hos Beauty-Clinic Hilala med ekstremt effektive resultater? Hos os er du sikret at få mere fylde i huden uden, at det kommer til at se unaturligt ud. Vi kan som tommelfingerregel varetage alle typer. Herunder kan du læse mere om de rynker vi hyppigst hjælper med:

 • Fuget eller nubret hage
 • Rynker omkring læber og i mundvige
 • Kreppet kinder
 • Kragetæer
 • Panderynker og bekymringsrynker.

Genfind den ungdommelige glød, og lad din hud afspejle din personlighed og energi.

skønhedsklinik

Anbefalet produkter til efter-behandling

Kontakt klinikken i dag

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål?

Hvid pil, som peger mod højre nederste hjørne


  Indhent et tilbud


   Nyhed! Vi har fået 3 nye behandlinger i klinikken

   Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere omkring behandlinger samt priser. Vi hjælper også gerne med at booke en tid til dig!