ANSIGTSBEHANDLING I KØBENHAVN

Her kan du se en oversigt over vores behandlinger indenfor ansigtsbehandling.

Priser starter fra

495 kr.

Ansigtsbehandling

Hos Beauty Clinic Hilala tilbyder vi ikke bare en professionel ansigtsbehandling. Vi tilbyder en holistisk tilgang til kosmetiske og skønhedsmæssige behandlinger. For dig betyder denne tilgang til ansigtsbehandlinger, at vi skaber de rette rammer, tilbyder personlig og bekvem service mens vi udfører vores forskellige behandlinger. Vi arbejder med et bredt udvalg af produkter, alle nøje udvalgt for at skabe den optimale behandling. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og hudtype. Derfor vi en række forskellige typer af ansigtsbehandlinger. Du kan derfor være sikker på, at du hos Beauty Clinic Hilala finder den måske bedste ansigtsbehandling i København

Ansigtsbehandlinger til ethvert behov

Når det kommer til skønhed, hud og udseende, viser du stor tillid til os, når du lader os varetage din ansigtsbehandling. Derfor er vores første, og største, prioritet, at alle vores behandlinger vil pleje, forbedre, glæde og gavne din hud og dit ansigt. Vores behandlinger er specielt udviklet for at sikre sublim pleje, uanset om du tidligere har fået kosmetiske behandlinger eller ej. Alle hudtyper er forskellige, og kræver forskellige behandlingsmetoder for at skabe de optimale resultater. Dette skyldes din krops unikke hormonbalance, dine gener og dine levevaner. Derfor undersøger vi og gennemgår vi din hud, hvorpå vi kan skabe en unik og personlig ansigtsbehandling der passer til din hudtype.

Hertil får du professionel rådgivning til fortsat at pleje din hud, så du og din hud vil kunne håndtere potentielle problemer på den korrekte måde.

Vi oplever desværre ofte, at vores gæster gør mere skade end gavn, ved selv at udføre ansigtsbehandlinger i hjemmet. Hvad end der er tale om ukorrekt brug af produkter eller hvis de selv forsøger at fjerne urenheder, og i forsøget kommer til at skade hud og ansigt. Med vores ansigtsbehandling er du sikker på professionel og korrekt udført hudpleje, uanset hvilken behandling du ønsker.

ansigtsbehandling
skønhedsklinik medarbejder

Pleje af huden

Det er alment kendt, at huden er din krops største organ. Ligeledes er det også huden der udsættes for mest eksternt slid og stres. Madvaner, sol, skader og andre faktorer tvinger din hud til konstant at arbejde. Derfor er det vigtigt, at din hud modtager den rette pleje, for at den forbliver smuk. Sørger du for at passe ordentligt på din hud, kan du hjælpe den med at forebygge rynker, pigmentering samt andre af tidens tegn. Dette er dog et enormt arbejde, og det er de færreste der har tiden og ressourcerne til at beskytte og pleje huden korrekt.

Da ansigtet ofte vil være en af de vigtigste dele af dit udseende, og typisk vil være den del af huden der oplever flest eksterne faktorer, er det utroligt vigtigt at du passer ekstra godt på dette. Hos Beauty Clinic Hilala specialiserer vi os i, at skabe de bedste rammer til at lade din hud hele, regenerere og udbedre stres og skader. Når vi udfører en ansigtsbehandling for dig, heler og gavner den ikke kun de eksisterende skader, men den hjælper også med at forebygge dit ansigt mod kommende trabasser.

skønhedsklinik

Vores ansigtsbehandlinger

Green Peel® - Dr. med. Christine Schrammek

3 typer af niveauer

Green Peel® findes i 3 styrker til din hud.

 • Green Peel® Fresh up – Mild styrke. De mildeste peelings er Peel4Beauty og Fresh Up som er meget populære, da de giver en fantastisk glød samtidig med at de forebygger aldring.
 • Green Peel® Energy – Medium styrke kan også anvendes til at støtte udrensning af kroppen og til behandling af hyperpigmentering.
  Efter ENERGY behandlingen vil der muligvis være lidt rødme og en prikkende følelse. Det er pga. urterne.
 • Green Peel® Classic – Maksimum styrke. Classic er en dybere peeling og er velegnet til mere konkrete hudproblemer som uren hud, pigmentering, ar og dybe rynker.

Behandlingen frisker op og giver fugt og energi. Perfekt egnet til en træt hud, der har tendens til fine linjer og rynker.

Fordelen ved Green Peel®

Efter din behandling

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linjer, og en flot jævn hudoverflade.

ansigtsbehandling
skønhedsklinik
skønhedsklinik

Skin pen microneedling

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden.

Disse mikrokanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudplejeprodukterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst.

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linjer / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

ansigtsbehandling

Diamant slibning

Med alderen mister huden sin elasticitet og det tager meget længere tid for nye celler om at afløse det gamle og ødelagte, ydre hudlag, hvilket resultere i at huden føles glansløs.

Med en Diamantslibning fjerner man det yderste tørre hudlag og huden stimulereres til at genopbygge kollagen hvilket øger elasticiteten.

Resultatet er en sundere og fastere hud. Behandlingen mindsker ar, rynker og pigmentering, så din hud vil se yngre ud.

Klassisk ansigtsbehandling

Afrensning, peeling med frugtsyre, dybderens, maske og ansigtsmassage, samt retning af dine bryn med trådmetoden.

Luksus ansigtsbehandling

Afrensning, peeling med frugtsyre, dybderens, luksus maske og ansigtsmassage, samt massage af nakke og skuldre, retning og farvning af bryn og farvning af vipper.

Total Relax

En afslappende ansigtsbehandling i dejlig aromaduft med massage af ansigt, nakke, skuldre og hænder

Teenage ansigtsbehandling

Inklusiv hudanalyse, dybderens og plejende maske

Du kan læse mere om vores priser for både ansigtsbehandling, samt hvilke andre behandlinger vil tilbyder her.

skønhedsklinik medarbejder til kunde
ansigtsbehandling
øjenbrynsbehandling

Book en tid til ansigtsbehandling

Ønsker du at lærer mere om hvordan vi udføre ansigtsbehandlinger? Eller ønsker du at booke en tid?

Du kan kontakte os på
Tlf.: +45 42 75 17 79
E-mail: hilala-beautyclinic@hotmail.com, eller komme forbi vores skønhedsklinik på Amagerbrogade 55.

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig, så finder vi sammen den rette skiftebehandling til din hudtype. Søger du en professionel ansigtsbehandling i København, er vi det sikre valg. Vi glæder os til at høre fra dig.

skønhedsklinik reception

Anbefalet produkter til efter-behandling

Kontakt klinikken i dag

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål?

Hvid pil, som peger mod højre nederste hjørne


  Indhent et tilbud


   Nyhed! Vi har fået 3 nye behandlinger i klinikken

   Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere omkring behandlinger samt priser. Vi hjælper også gerne med at booke en tid til dig!