VOKSBEHANDLING I KØBENHAVN

Her kan du se en oversigt over vores behandlinger indenfor voksbehandling.

Priser starter fra

100 kr.

Voksbehandling

Hos Beauty Clinic Hilala tilbyder vi professionel udført voksbehandling af hele kroppen, til både mænd og kvinder. Gennem årene har vi opbygget stort kendskab og omfattende erfaringer med voksbehandling, samt egenskaberne af de forskellige vokstyper vi anvender og arbejder med. Ligeledes har vi en grundig forståelse af hud, og vi anvender forskellige produkter, Alt afhængigt af den enkelte voksbehandling. For eksempel anvender vi en sensitiv og skånsom voks specielt udviklet til følsomme områder. Ligeledes Tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning omkring de forskellige behandlinger, så vi sammen finder frem til den rette voksbehandling til dig.

INDEN DIN VOKSBEHANDLING STARTER

Før vi kan udføre en voksbehandling, skal du sikre dig, at hårene i det ønskede område er minimum 3 millimeter lange. Dette sikrer at voksen kan få fat i de enkelte strå, og at behandlingen kan udføres korrekt. Ved en intim voksbehandling bør du især være opmærksom på hårenes længde. Hvis de er længere end 1 centimeter, anbefaler vi, at du klipper dem inden din voksbehandling. Yderligere bør du undgå sol på det ønskede område inden behandlingen starter. Da sol irriterer huden, kan du risikere at huden bliver overanstrenget.

voksbehandling
voksbehandling med tape

Hvor længe holder en voksbehandling?

Vi siger normalt, at en voksbehandling vil vare et sted mellem fire og seks uger. Derefter vil hårene igen gro ud til den fulde længde på cirka fire millimeter. Efter du har modtaget en voksbehandling, vil det ikke være unormalt at du vil opleve stærk kløen når hårene igen vokser ud. Vi anbefaler derfor, at du smører det voksede område med en nærende bodylotion eller olie af høj kvalitet. Yderligere anbefaler vi, at du ved hyppige voksbehandlinger sørger for at peele din hud en til to gange om ugen. Dette heler huden, og sørger for at din voksbehandling ikke irriterer eller overanstrenger den.

voksbehandling

Skånsom behandlinger

Lycon voksbehandling

Hos Beauty Clinic Hilala ønsker vi at skabe fantastiske resultater og behandlinger, uden brugen af harmfulde eller skadelige produkter. Vi anvender Lycon varmvoks, der er meget skånsom for huden, hvilket gør behandlingen med denne voks behagelig og til at holde ud. Med denne behandling fjernes hårene fra roden og ved regelmæssig behandling bliver hårene tyndere og blødere.

Sugaring

Døjer du med indgroede hår og irriteret hud, så er hårfjerning med Sugaring det rigtige valg for dig.

Sugaring er en sukkermasse, som består af 100% naturlige ingredienser. Det kan benyttes overalt på kroppen og er særligt velegnet til sensitiv hud.

Hårfjerning med Sugaring er meget blid og effektiv, hvilket minimerer risikoen for irritation. Resultatet holder længe og huden efterlades blød.

Threading / Hårfjerning m. tråd

Threading er en hårfjerningsmetode som især bliver brugt til de små hår i ansigtet.

Det er en metode som er populær, når det kommer til hårfjerning af dun og hår ved især bryn, overlæbe og hage. De sammensnurrede tråde hiver hurtigt og effektivt de mindste dun af, så du står tilbage med en glat og fin hud.

Særligt ved formning og retning af bryn er threading en populær og effektiv metode.

Den traditionelle metode til retning af bryn er typisk med et pincet. Med et pincet trækkes hårene ud ét efter ét, og det forlænger smerten ved behandlingen. Med threading får den tynde bomuldssnor fat i flere hår ad gangen, og det gør metoden utrolig hurtig og effektiv. Du kan tydeligt se forskel, når selv de mindste dun i øjenomgivelserne bliver fjernet, så dine bryn fremstår knivskarpt.

Priser på threading / hårfjerning m. tråd:

 • Bryn – 170 kr.
 • Overlæbe – 100 kr.
 • Hage – 100 kr.
 • Hele ansigtet – 395 kr.
voksbehandling med tape
voksbehandling
øjenbrynsbehandling

Book en tid til din næste Voksbehandling

Hvis du er træt af barbering, røde knopper og uønsket hår, så skal du vælge en hårfjerning med voks. En voksbehandling udføres nænsomt, så det medfører mindst muligt smerte og irritation. Som din valgte skønhedsklinik udfører vi både skånsomme voksbehandlinger og sugaring i København. Med vores hjælp kan du vinke farvel til uønsket hårvækst, og være klar til enhver anledning. Vi ser det som vores vigtigste opgave at finde den rette behandling til dig. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning med alle vores behandlinger, så vi i fællesskab finder den ideelle løsning til dine behov.

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller skrive til os på mail

Tlf.: +45 42 75 17 79
E-mail: hilala-beautyclinic@hotmail.com

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

skønhedsklinik reception

Anbefalet produkter til efter-behandling

Kontakt klinikken i dag

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål?

Hvid pil, som peger mod højre nederste hjørne


  Indhent et tilbud


   Nyhed! Vi har fået 3 nye behandlinger i klinikken

   Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere omkring behandlinger samt priser. Vi hjælper også gerne med at booke en tid til dig!