Permanent Make-Up

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med permanent make-up

Priser starter fra

1500 kr.

Hvad er permanent makeup?

At få lavet permanent makeup udføres for at ændre, fremhæve eller forbedre specifikke træk i dit udseende. Når du ønsker at få lavet permanent makeup foregår det gennem en procedure, der hedder mikropigmentering. På mange måder minder denne proces om at få lavet en mere skånsom form for tatovering. Vi lægger allergivenlig pigmentering i hudens dybere lag, så resultaterne forbliver klare i den længst mulige tid.

Udover at permanent makeup kan bruges til at øge din selvtillid, sparer denne behandling dig også tid på at lægge makeup.

For mange kvinder er makeup en essentiel del af deres udseende. Make up bliver brugt til at udtrykke deres identitet og personlighed. Derfor er det også vigtigt, at makeuppen sidder perfekt. Dette er dog en tidskrævende proces, da det perfekt look kan tage lang tid at skabe. Med permanent makeup har du mulighed for at spare tid på for eksempel øjenbrynene eller læberne. Resultatet vil være, at du kommer til at se knivskarp ud, ligegyldigt om du lige er stået op, eller kommer fra arbejdet.

Vi ser normalt at den permanente makeup forbliver i to til fem år. Dog kan din hudtype have indflydelse på tiden. Ligeledes kan vejr slide på pigmenteringen, hvis denne er udsat for sol. Vi anbefaler vores klienter at få opfrisket deres permanente makeup en gang om året. Her sikrer vi at farven stadig er skarp, og vi retter ligeledes fejl og fade.

Få et flot resultat

Hos Beauty-Clinic Hilala er du altid i sikre hænder. Vi benytter udelukkende EU godkendte farver til vores pigmentering. Ligeledes arbejder vi kun med det bedste udstyr. Pigmenteringen bliver påført med mikro-nåle, der er udviklet præcis til denne type behandlinger. Dette sikrer dig et formindsket behov for eventuelle korrektioner, og sikre dig sublime resultater der vil glæde længe.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig professionel råd og vejledning og afhjælpe dig dine problemer og dine behov. Ønsker du at få lavet permanent makeup i København, så er vi den rette klinik til dig.

skønhedsklinik reception
øjenvippe behandling
bc beauty clinic

3D Permanente Øjenbryn

En af de typer af permanent makeup vi tilbyder, er 3D øjenbryn. Her laver vi individuelle hår og skygger lavet med vores pigmentering. Dette resulterer i et meget naturligt og realistisk look, og skaber både dynamik og dybde ved dine øjne. 3D permanente øjenbryn kan bruges til både at komplimentere, fremhæve eller erstatte dine øjenbryn. Spar både tid og penge på makeup, og være sikker på at brynene altid sidder som de skal.

Permanente bryn

Øjenbryn kommer i alle former og størrelser. Dine øjenbryn skaber karakter og dynamik til hele ansigtet. De hjælper med at udtrykke dine følelser, og hjælper andre med at aflæse dig. Øjenbryn er et fremtræden karaktertræk, binder hele dit udseende sammen. Men det kræver både tid og arbejde, at holde dem vedlige og gøre dem perfekte. De skal plukkes og passes, og bearbejdes så de afspejler din personlighed og passer til dit udseende. Permanente øjenbryn kan for mange derfor være et langtidsholdbar alternativ til dette. Med permanente øjenbryn får du mulighed for at tilpasse dine øjenbryn til dine præferencer, og sikre at de forbliver som du ønsker dem.

Vi tilbyder en række forskellige permanente øjenbryn. Disse kan laves med enten maskine eller gennem mikroblading.

Powder Bryn

Denne type øjenbryn bliver lavet med vores maskiner. Resultatet vil være et blødt, glat og fint udtryk. Vi anbefaler vores klienter at få lavet denne type øjenbryn for at skabe fylde i områder der kunne trænge. Dine øjenbryn vil på denne måde få dybde og fylde, og dermed vil du opnå mere intense og fangende øjne.

Ombre Bryn

Denne type øjenbryn bliver lavet med maskine. Vi starter med at påføre en let mikropigmentering i siderne, og som vi gradvist bevæger os mod næsen, vil brynet blive tyndere og mere gennemsigtig. Ombre Bryn skaber et naturligt blikfang der leder ind mod dine øjne og åbner dit ansigt op.

Kombinations Bryn

Denne type bryn bliver lavet med både mikroklinger og maskine. Individuelle strå vil blive lavet med klinger, hvorefter en skygge vil blive lavet med maskine. Hårstråene vil dermed fremstå tydligere, og skyggen vil være lagt naturligt, så de både fremhæver og komplimenterer. Kombinations Bryn er til dig der ønsker et vedvarende, naturligt udseende uden konstant at skulle plukke og pleje dem.

Permanente Makeup Læber

Vi tilbyder flere forskellige former for permanent make-up til dine læber. Dette kan skabe fylde, kontrast eller fremhævning:

Læbe-liner: Fremhævelse af læbekanter. Kan definere dine naturlige læbeforme, eller til at skabe mere fylde. Denne pigmentering bliver lavet med maskine.

Læbe-liner med skygge: læbekant samt skygger ind på læben som udføres med maskine, teknikken giver mere fylde og farve på læberne, samt et 2 dimensionalt udseende, Fremhævelse af læbeformer, fylde, og farve. Resultatet vil være mere 2d, og giver et udtryk af større overflader.

Læbe Blushing: Skygger skabes, hvilket giver mere dybde og fylde til læberne. Dette kan gøres med en eller flere farver.

Dine læber er en af de mest sanselige og forførende områder af dit ansigt. Et smukt smil kan gøre enhver blød i knæene. Permanente læber kan fremhæve og øge skønheden ved dine eksisterende træk. Hvad end der er tale om ekstra fylde, mere markant fremhævning eller en dybere farve, kan du med permanent makeup skabe uimodståelige læber, ved at fremhæve din naturlige skønhed.

Få professionel hjælp til permanent makeup

Er du i tvivl om, hvorvidt og hvad permanent makeup kan gøre for dig? Så er du altid velkommet til at kontakte os på tlf: 42 75 17 79 eller mail hilala-beautyclinic@hotmail.com. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores klinik på Amagerbrogade 55, 2300 København S til en gratis konsultation. Vi tilbyder professionelt personale og hyggelige rammer.

bc beauty clinic

Anbefalet produkter til efter-behandling

Kontakt klinikken i dag

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål?

Hvid pil, som peger mod højre nederste hjørne


    Indhent et tilbud


      Nyhed! Vi har fået 3 nye behandlinger i klinikken

      Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere omkring behandlinger samt priser. Vi hjælper også gerne med at booke en tid til dig!