Professionel og personlig negleklinik

Her kan du se en oversigt over vores behandlinger indenfor negle behandlinger.

0 +
5-stjernede anmeldelser
0
års erfaring
0 %
Nærværende personale

Negleklinik

Leder du efter en negleklinik i København, der kan skabe de smukkeste, ensformige og farverige negle til både hænder og fødder? Hos Beauty Clinic Hilala specialiserer vi os i, at varetage de ønsker og behov for fantastiske negle. Vi inviterer dig forbi vores negleklinik på Amagerbrogade, hvor vi står klar til at give dig en dag i selvforkælelsens tegn. Vi tilbyder en lang række af forskellige neglebehandlinger, så du kan være sikker på at få dine drømme negle. Hvad en du ønsker en dyb og gavnende manicure eller pedicure, eller du ønsker nyt liv og udseende med skønne Shellac negle, sørger vi for at du går fra vores negleklinik med et smil på læben og de flotteste negle. Hos Beauty Clinic Hilala arbejder vi altid ud fra faglighed, effektivitet og professionalisme. Kort fortalt er vi den negleklinik du ønsker, hvis du har et behov for personlig service, sublime neglebehandling og holdbare resultater.

Mere end bare en negleklinik

Hos Beauty Clinic Hilala ved vi, at alle områder af din krop tilføjer og supplere til dit udseende og look. Udover at være en exceptionel negleklinik, tilbyder vi også en række andre behandlinger der vil styrke din skønhed.

Vi hjælper hellere end gerne dig med at skabe dit drømmelook. Derfor tilbyder vi også:


Hvorfor gå til forskellige klinikker for forskellige behandlinger, når du kan besøge én klinik?

Hvis du trænger til en ordentlig omgang selvforkælelse og skal opvartes, eller ønsker at øge din egen skønhed, er vi den rette klinik for dig. Vi er eksperter på alle områder af skønhed, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi mener nemlig, at det bedste er godt nok, og når det handler om at hjælpe andre er kun perfektion godtaget. Gennem årene har vi perfektioneret vores arbejdsmetoder, så vi kan effektivt skabe dit drømme look. Uden at det koster en formue.

negleklinik
neglelak
neglebehandling pink

Hvilke neglebehandlinger tilbyder vi?

Shellac Negle

Shellac er specielt til dig der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til flere uger.

Produktet er såvel nemt at fjerne, da der ikke skal files på neglen under aftagning. Du undgår derfor skader på dine naturlige negle.

Manicure

Få flotte og velplejede hænder med en klassisk Manicure behandling. Dine negle renses og formes efter dine ønsker ved filning og polering, neglebånd rettes og plejes med særlig neglebånds-olie. Behandlingen afsluttes med en næringsrig creme til hænderne. For yderligere tillæg, kan du vælge at få et flot fransk look eller helfarvning af dine negle.
Spa Pedicure med Shellac negle

Bliv klar til de varme og solrige dage med en afslappende Pedicure behandling. Her får du et dejligt fodbad, fjernelse af hård hud, filning af negle og retning af neglebånd. Afslutningsvis, en Shellac behandling for et længevarende og smukt resultat, samt pleje med lækker fodcreme og olie.

gel neglelak
negleklinik behandling

Din negleklink i København

Hos Beauty Clinic Hilala er får du kvalitet, service og forkælelse i én behandling. I vores sanselige omgivelse får du personlig service, mens du kan læne dig tilbage og nyde at blive opvartet i rolige og afslappende omgivelser. Vi har nøje og omhyggeligt udvalgt alle vores produkter, og vi tilbyder et fantastisk udvalg af neglelakke. Vi hjælper med at at finde et look til enhver lejlighed, uanset om der er tale om et frisk pust, en tur i byen eller et stilfuldt look til arbejdet. Kontakt os på +45 42 75 17 79 eller ved at skrive os en mail. Fortæl om dine behov og ønsker. Så finder vi en tid og behandling til dig.

skønhedsklinik reception

Anbefalet produkter til efter-behandling

Kontakt klinikken i dag

Hvis du har spørgsmål til produkter, behandlinger eller selve klinikken, så er du mere end velkommen til at sende en besked.

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular og de er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.

Vi stræber efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål?

Hvid pil, som peger mod højre nederste hjørne


    Indhent et tilbud


      Nyhed! Vi har fået 3 nye behandlinger i klinikken

      Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere omkring behandlinger samt priser. Vi hjælper også gerne med at booke en tid til dig!